Category Archives: Biztosítás

A biztonságunk érdekében utasbiztosítás

Utasbiztosítás

Amikor utazásra adjuk a fejünk akkor az indulásig nagy lázban égünk, hogy minden rendben legyen, de természetesen a legfontosabb teendőnkről sem szabad megfeledkezni. Az utasbiztosítás megkötése az első dolgunk kell legyen, mert enélkül nem érezhetjük biztonságba magunk még egy pillanatig sem. Minden alkalommal úgy indulunk nyaralni, hogy csak szép emlékekkel térünk majd vissza, de természetesen erre nincs garancia. Olvasd Tovább»

A kgfb kalkulátor 2012 fontossága

Kgfb kalkulátor 2012

Ma már a világ a lábaink előtt hever, oda utazunk, ahová csak szeretnénk és ez természetesen nagyszerű. Azonban résen kell lennünk, hogy az utazásaink alatt ne érhessenek semmiféle kellemetlenségek. Utasbiztosítás mellett az autónkra is gondolnunk kell. A kgfb kalkulátor 2012-ben is elérhető volt és minden pillanatban a rendelkezésünkre állt. Emellett a weboldalon arról is tájékoztatást kapunk, hogy mi a teendő amikor el kívánjuk az autónkkal hagyni az országot. A legfontosabb, hogy minden eshetőségre gondoljunk, mert csak akkor érezhetjük magunk teljes biztonságban. Olvasd Tovább»

Bbp biztosítás kötés, a legfontosabb lépés

Bbp biztosítás kötés

Nagyon sokunknak ismerős a kép, amikor a repülőről leszállva várjuk a csomagunkat és egy pillanat alatt a rémálmunk válik valóra, mert bizony elkeveredett. A bbp biztosítás kötés megoldást jelent ilyen helyzetekben, mert azonnal egy „túlélő csomagot” biztosítanak számunkra amelyben minden megtalálható amely a csomagunk megérkezéséig szükséges lehet. Mindenki azt gondolja, hogy vele nem történhet meg hasonló, de sajnos a tapasztalatok nem ezt igazolják. Még utazás előtt a legfontosabb lépések között kell legyen az utasbiztosítás megkötése, mert enélkül nem ajánlott egy lépést sem tenni. Olvasd Tovább»