Category Archives: Egészség

A hajhullás ellen nagyon fontos időben lépni, hiszen van, amikor visszafordítható a folyamat.

hajhullás ellen

hajhullás ellen

A hajhullás ellen lehet és kell is tenni annak érdekében, hogy ne a kopaszság legyen a vége. A http://www.hajhullasellen.eu/ oldalán erről bővebben olvashat. Megismerhetjük a haj és a fejbőr működését, illetve, hogy milyen tápanyagra is van szükség az erős és szép haj érdekében. Nem kell, hogy a hajhullás miatt keseregjen, hiszen az egy természetes folyamat. A baj akkor van, ha sokkal nagyobb mennyiségű hajszállal találkozik huzamosabb ideig. Ilyenkor tenni kell a hajhullás ellen, hogy ne legyen nagyobb baj belőle. A jó kezelés nem csak megállítja ezt a folyamatot, hanem képes visszafordítani. A hajhullás ápoló kozmetikumokkal megállítható folyamat. Olvasd Tovább»

A legfinomabb vanília rúd nélkül ne fogjon házzá a vaníliás kiflihez.

vanília rúd

vanília rúd

Amikor a vanília rúd is elérhető már, akkor felejtsük már el a vaníliás cukrot. Persze nagyanyáink idejében szinte elérhetetlen is volt maga a fűszer, de ez a mai világunkra már nem mondható el. Akár az interneten keresztül is a világ legfinomabb fajtáit rendelhetjük meg. De az áruházak polcain is felfedezhető a vanília rúd, bár a származási helyére ügyelni kell, ha nem akarunk csalódást. Azt tudni kell, hogy ez a furcsa növény csakis a trópusokon, az Egyenlítő mentén terem meg és ott is érlelik nekünk magát a termést hosszú hónapokig. Mivel különböző földrészek is foglalkoznak ezzel így minden vanília rúd más és más. Olvasd Tovább»

A méregtelenítés mindenkinek ajánlott egészség megőrző módszer.

méregtelenítés

méregtelenítés

Mindenki egészséges szeretne maradni és ezért sokan tesznek. Ők minden bizonnyal sokat tudnak a méregtelenítésről. Nekik em kell ecsetelni, hogy milyen sok méreganyag is jut a mai ember szervezetébe. Ráadásul nem is tudatos mérgezéssel, hanem akár az egyéntől függetlenül is. Hogy ez miért is van így? Hát a kényelmünk miatt is például. Hogy nem sétálunk, hanem autóval megyünk még a szomszédos közértbe is. A gyárak füstje, vagy a természetes vizekbe engedett káros anyagjai is rendkívül veszélyesek. Bár gyakran az egészségügyi határértéken belül vannak, azért számtalan esetben történik emiatt természeti katasztrófa is. Olvasd Tovább»

A derékfájdalom és a hátfájás igen kellemetlen

Derékfájdalom kezelése

A hátfájás olyan népbetegség, ami roppant kellemetlen, de sokan nem tudnak mit tenni ellene. A hátfájás okai sokfélék lehetnek. Fiatalabbaknál a hirtelen növés miatt adódó gerincferdülés is erre utalhat, idősebbeknél pedig olyan gondok vezethetnek ide, mint például a porckopás.

A derékfájdalom okai és a hátfájás kezelése részletesen megismerhető a weboldalon, hiszen ez egy olyan téma, ami komoly figyelmet igényel. A hátfájás kezelése főként speciális gyakorlatsorral érhető el, aminek során a fájdalom jelentősen enyhül és sokkal könnyebb lesz elviselni a mindennapokat. A derékfájdalom okai között megemlíthető a mozgásszegény életmód, ülőmunka vagy éppen a túl sok hajolgatás. Olvasd Tovább»

Az időben elvégzett béltisztító kúra sok betegségtől megkímélheti.

béltisztító kúra

béltisztító kúra

A béltisztító kúra a méregtelenítés előszobája. Sokan már tényként kezelik, hogy a szervezet tele van mérgekkel a környezeti hatásoknak köszönhetően is. Ez az elmúlt évtizedek során alakult olyanná amilyen éppen. Tele van minden mérges gázokkal, a nagyvárosokban rendszeres a szmogriadó világ szerte. Hazánkban szerencsére ez még nem is olyan veszélyes, mint a bolygó számos más országában, de itt is előfordul, hogy megreked a levegő és annak komoly egészségügyi következményei is lehetnek. De ne gondoljuk, hogy vidéken jobb a helyzet, ott a rengeteg vegyszer és műtrágya használat okoz gondot, akár a vízellátásban is. Olvasd Tovább»

Önnek béltisztítás kell? Akkor nem érdemes sokáig halogatni a dolgot!

Béltisztítás

Béltisztítás

Mindenki tudja, aki csak körbenéz, hogy a modern életvitelünk, amibe belehajszoltuk magunkat, ami stresszel jár, amiben nem tudjuk magunkat rendesen kipihenni, amiben nem azokat az ételeket esszük, amiket mi termelünk meg (mert nem is értünk már hozzá) rossz hatással van az emberre. A káros adalékanyagokkal teli ételek miatt például béltisztítás is szükséges lehet annak az embernek, aki ilyen étkekkel rendszeresen él. Ennek nyomán ugyanis annyi toxin képes felhalmozódni az érintett személyben, amit csak béltisztítás útján lehet onnan kipucolni. Alapvetően az immunrendszer dolga lenne az, hogy megszabadítson minket a méreganyagoktól, ám ha a védekezőrendszert olyan mennyiségben érik a toxinok, Olvasd Tovább»

Ha Önben sok a káros kemikália, akkor ott csak a méregtelenítés tud segíteni!

Méregtelenítés

Méregtelenítés

Hallott már Ön arról, hogy egy étel nem csak attól lesz egészségtelen, hogy irtó nagy mennyiségben tartalmaz mondjuk szénhidrátot, cukrokat? Nos, akkor szerencséje van, mert innen már csak egy lépés lesz az, hogy ezt felismerve maga mögött hagyja a káros adalékanyagokkal teli élelmiszerek fogyasztását! Ezek miatt ugyanis idővel méregtelenítés fog kelleni, hogy a toxinok el tudjanak tűnni a vastagbélből. Hogy mit keresnek ott? Nos, az étellel odakerülnek, s ha olyan mennyiségben érik a szervezetet, hogy azzal már az immunrendszer sem képes hatékonyan megbirkózni, akkor bizony le is rakódnak ott. Ekkor csak a méregtelenítés fog használni, semmi más! Sokan az eltávolítás, a kiűzés munkáját az immunrendszerre hagyják, mondván a védekezőrendszernek meg kell birkóznia ezzel a feladattal. Olvasd Tovább»

Van remény a hólyaggyulladás megszüntetésére

Hólyaggyulladás

Hólyaggyulladás

Sokaknak okoznak problémát az olyan komoly tünetek, mint a szinte elviselhetetlenségig fokozódó fájdalom, vagy a gyakori vizelési inger. Mindez a hólyaggyulladás jellemző tünetegyüttese. A panaszok még a legmeghittebb pillanatokat is elronthatják, ráadásul megnehezítik az egyszerűbb tevékenységeket is. Mi áll a betegség hátterében? A kór kialakulhat valamilyen fertőzés, sugárzás, vagy vegyi úton előállított anyagok, például gyógyszerek szedésének következtében is. Szerencsére van esély a gyógyulásra. Olvasd Tovább»

A ciklusbarát krém nőknek segít, de a férfiak is jól járnak vele

Ciklusbarát krém nőknek

Ciklusbarát krém nőknek

A nők változókori folyamatai nem mindig alakulnak kedvezően. Az idő elteltével bölcsebbek és tapasztaltabbak lesznek, de van, amikor ez sem segít. A ciklusbarát krém nőknek van kitalálva, mert a hormonális változások megkövetelhetik, hogy valamilyen készítményt használjanak. A termék kiválasztásánál arra kell figyelmet fordítani, hogy semmiképpen se veszélyeztesse még jobban a felborult hormonháztartást. Csakis olyan összetevőket keressen, melyek hatása tudományosan alátámasztott és nem jelent kockázatot.

A ciklusbarát krém nőknek egyáltalán nem veszélyes, sőt, nagyon kedvezően befolyásolja helyzetüket. A hormonális problémák nagyon meg tudják keseríteni a nők életét, és itt két fontosabb hormonra kell gondolni, a progeszteronra és az ösztrogénre. E két hormon nagyon szoros összefüggésben van, és ha bármelyik irányba egy kicsit is elbillen az arány, akkor komoly tünetek jelentkeznek. Olvasd Tovább»

Kiváló minőségű víztisztító készülékek

Víztisztító készülékek

Víztisztító készülékek

Sajnos, napjainkban már olyan kevés helyen tökéletesen tiszta az ivóvíz, hogy szinte nélkülözhetetlen az otthonokba egy olyan berendezés, amelyik tisztítja, szűri a csapból folyó éltető folyadékot. Amennyiben Ön sem szeretne folyamatosan ásványvizet vásárolni, illetve cipelni, akkor fontolja meg a víztisztító készülékek beszerzését!

Igen, többes számban, hiszen nemcsak a konyhába kellenek ezek a berendezések, hanem bizony a fürdőszobába is, ugyanis a bőrön keresztül tud bejutni a szervezetbe a legtöbb klór, ami többek között elősegíti a daganatos megbetegedések megjelenését is. Olvasd Tovább»