Category Archives: Hitel

Kapóra jön a szabad felhasználású hitel

Szabad felhasználású hitel

Mindenkinek vannak olyan álmai, amelyeknek a megvalósításához rengeteg pénz kell. Igen ám, de honnan érdemes beszerezni a forrást a finanszírozásra? A szabad felhasználású hitel már igen sok embert húzott ki a pácból, ezért érdemes utánajárni annak, hogy milyen feltételei vannak az igénylésnek.

Biztosra vehető, hogy a bank utána fog nézni annak, mekkora az igénylő jövedelme. A szabad felhasználású hitel bírálata során az is rengeteget fog számítani, milyen vagyontárgyai (például ingatlanjai) vannak az igénylőnek. Olvasd Tovább»

Szocpol és hitelkiváltás a Hitelnetnél

 

Hitelkiváltás

Hitelkiváltás

Sokan kerültek hitelcsapdába az utóbbi évek során, hiszen a korábban, vagyis a válság előtt felvett hiteleknek a törlesztése nagymértékben megnövekedett. Ez többek között a forint nagymértékű gyengülésének tudható be és elég sokan váltak munkanélkülivé, aminek következtében nem tudják fizetni az adósságaikat. A hitelkiváltás jelenthet megoldást azoknak, akik még tudnak törleszteni, de ez elég nagy áldozatokkal jár. Mindenképpen érdemes a hitelnet.hu oldalon informálódni az éppen aktuális hitelkiváltási csomagokról, amelyek többnyire olyan lehetőséget vannak, amivel régebben felvett hiteleket lehet egyetlen naggyá összevonni. Olvasd Tovább»

Hogy igényelhető személyi hitel fedezet nélkül?

Személyi hitel bar

A hitelek olykor gondot okozhatnak a felvevőiknek, hiszen vannak olyan hitelek, amelyeknek a törlesztő részletei magasra ugrottak, és így nem tudják fizetni őket. A személyi hitel bar listásoknak fedezet nélkül is elérhető, ami megoldást nyújthat a problémáikra. Ha nem tudjuk törleszteni a hiteleinket, akkor nem szakad kétségbe esnünk, hiszen van megoldás ilyen esetekre is, ahogyan azt az előbb már említettük. Kétségtelen, hogy manapság egyre több embernek van szüksége ilyen hitelre, hiszen sokan kerültek olyan helyzetbe, amiből nem biztos hogy látnak kiutat. Olvasd Tovább»