Category Archives: Szállás-Wellness

Hotel Budapest különböző részein

Hotel Budapest

Ki szeretné pihenni a hónap fáradalmait, lazítani szeretne a fővárosban és ehhez keres egy megfelelő helyszínt? Hotel Budapest szívében rengeteg található, de érdemes választás előtt kicsit az interneten is keresgélni, valamint ismerősök véleményét meghallgatni. Abban az esetben, ha tudja mivel szeretné eltölteni az idejét, akkor sokkal könnyebb döntenie!

Ha úgy érzi korlátlan wellness használatra van szüksége, akkor is kedvére válogathat a hotel Budapest lehetőségeiből. Például a szonyihotel.hu weboldalon bővebb információt kaphat egy olyan szálláshelyről, ahol alapszolgáltatásként érhető el a wifi használat, a zárt parkoló, széf, valamint a játszótér is. Miért lényeges az utóbbi? Számos kisgyerekes család is kikapcsolódásra vágyik, ahová a csemetéiket is magukkal viszik. Igen, de a kicsik hamar unatkozni kezdenek, ilyenkor pedig aranyat ér a szabadtéri csúszda. Tehát választható olyan hotel Budapest egyes részein, ahol figyelembe veszik a kisgyerekes családok igényeit is. Nézzen szét Ön is az említett honlapon és szemezgessen az aktuális ajánlatokból! Olvasd Tovább»

Gyönyörű balatoni szállás egy szép nyaraláshoz

 

Balatoni szállás

Balatoni szállás

A nyaralás megszervezésekor nagyon sok mindent figyelembe kell vennünk, mint a családtagok óhaját, az anyagi keretet, amit a nyaralásra szánunk és ennek függvényében választjuk ki a helyet. Magyarország egyik legkedveltebb üdülőhelye a Balaton környéke, mert a vízben való lubickolás igazi felfrissülést jelent a meleg napokon. Rengeteg balatoni szállás várja vendégeit, ahol egy feledhetetlen vakációt tölthetünk együtt a családdal. Manapság már nagyon könnyű a helykeresés, meg a szállásfoglalás, mert mindezt lebonyolíthatjuk az interneten. Olvasd Tovább»

Ajánlatok wellness hétvégékre luxus körülmények között

 

Wellness ajánlatok

Wellness ajánlatok

Töltse el álmai wellness hétvégéjét színvonalas szálláshelyen, luxus körülmények között a wellnessakcio.hu segítségével. Az oldalon több mint 130 magyarországi szálláshely közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet. Az oldalon feltüntetett hotelek egytől egyig mind minőségi és kényelmes feltételekkel várják vendégeiket hihetetlenül kedvező árakon. A hotelek wellness csomagokkal, akciós hétköznapokkal, ajándék éjszakákkal, all inclusive napokkal és számos más kedvezményes ajánlattal várják a kikapcsolódni vágyókat a hét minden napján.

Ezen felül az oldalon szűkített keresésre is lehetősége nyílik, mely megkíméli Önt az órák hosszat tartó keresgéléstől, és pillanatok alatt segít abban, hogy megtalálhassa a legjobb szálláshelyeket a legkedvezőbb árakon.

A wellnessakció.hu az igazán kényelmes és élménydús wellness hétvége szakértője! Az oldalon olyan színvonalas vendéglátóhelyek ajánlataival találkozhat, mint a hévízi Majerik Hotel, a Kehida Termál Élményfalu, a bajai Duna Wellness Hotel és sok más neves hotellel. Olvasd Tovább»

Szálláshelyek Sárvár területén

Szálláshelyek

Szálláshelyek

Utazás előtt áll és szívesen segítségül hívná a világhálót ahhoz, hogy megismerje az aktuális kedvezményes szálláslehetőségeket? Népszerű sárvári szállás helyek a szallaskeres.hu weboldalon várják, ahol árakkal alátámasztott ajánlatok közül válogathat. Szeretne Széchenyi Pihenőkártyával fizetni? Fontosnak tartja, hogy a közelben legyenek a legjobb üzletek, éttermek? Számos keresési lehetőséggel igyekszik honlapunk kedvében járni, hogy már az utazás megtervezése is élmény legyen. Olvasd Tovább»

Világhírű a hévízi gyógyfürdő hatásai

Hévízi gyógyfürdő

Hévíz gyógyító erejét talán nem is kell külön bemutatni senkinek sem. Az itt található meleg vizű forrástóhoz nincs még egy hasonló egész Európában. A gőzölgő termálvízben télen-nyáron meg lehet mártózni. Kellemesen meleg, és jótékony hatásai miatt egyre többen jönnek Hévízre. A meleg napokon eléri a 33-36 fokot, míg nyáron 23-25 fokra hűl le. A hévízi gyógyfürdő hatása teljes mértékben egyedülállónak számít. Sok reumatikus és mozgásszervi beteg jön ide, és gyógyulnak meg a víztől. Olvasd Tovább»

Egyedi wellness szolgáltatások

Wellness

Olyan szolgáltatásokat igyekszünk nyújtani, amelynek célja a hozzánk látogatók testi lelki felüdülése, hogy miután tőlünk távoztak, tényleg újult erővel tudják venni az előttük lévő akadályokat. Az ember valahogy úgy terveztetett, hogy szüksége van lazításra és kényeztetésre és ezt nagyon tudják az arab világban, amelynek fürdőkultúrája nagyon messzi időkből ered. Szállodánk Egerszalókon található, amelynek különleges gyógyvíz adottságai vannak, tehát az itt nyújtott wellness szolgáltatásokat még kiemelkedőbbé teszi. Olvasd Tovább»