Category Archives: Utazás

Csodaszép és hangulatos adventi utak

Adventi utak

Adventi utak

Amennyiben az ünnepeket szeretné a családjával együtt tölteni, akkor mindenképpen érdemes valamilyen külföldi nagyvárosba ellátogatnia. Bécs kiváló választás a karácsonyi időszakban, ami advent első vasárnapjától vízkeresztig tart. A Bécsbe tartó adventi utak lefoglalása egyszerűbb, mint gondolná. Az adventbecs.hu weboldalon rengeteg szabad időpontot találhat, amelyek lefoglalása során a programot is átolvashatja. Olvasd Tovább»

A Voyager-1 valóban elhagyta a heliopauzát!

Voyager-1

Voyager-1

A NASA bejelentette, hogy 2012-ben a Voyager-1
mégiscsak kilépett a csillagközi űrbe. Majd két évnyi adatelemzés után jutottak
a tudósok arra az eredményre, hogy minden körülményt figyelembe véve az
űrszonda valóban maga mögött hagyta a heliopauzát.

A Voyager–1 lett az első,
ember által készített eszköz, amely eljutott a csillagközi űrbe. A Voyager-1-nek számtalan izgalmas, érdekes felfedezést köszönhetünk. Amikor 1977-ben fellőtték, elsődleges küldetése a Jupiter és a Szaturnusz vizsgálata volt. Az űrszonda számtalan képet készített a két bolygóról és holdjaikról, az emberiség először vehette szemügyre ilyen közelről a két gázóriást.
Olvasd Tovább»

A felejthetetlen Új-Zéland utazás részletei

 

Új-Zéland utazás

Új-Zéland utazás

Új-Zéland egy igazán különleges országnak számít, sokak szerint az ellentétek tökéletes megtestesítője. Igaz, hogy nincs közel Magyarországhoz, de figyelembe kell venni, hogy felejthetetlen élményben lesz részünk. A hosszú repülőút után, csupa szépség fog ránk várni. Számtalan természeti érdekességgel kell számolni és biztos lesz olyan is, amit eddig még soha nem láttunk. Az Új-Zéland utazás felejthetetlen marad, hiszen a magas, hótakaróval fedett hegyek mellett, fehér homokos tengerpart található, de nem szabad megfeledkezni a gejzírekről, vulkánokról és barlangokról sem. Olvasd Tovább»

Mauritius utazás élményével várja

Mauritius utazás

Gondolkodott már azon, hogy szabadidejét olyan egzotikus helyen töltse, amely távol van a világ zajától, és paradicsomi környezettel szolgálja teljes körű kikapcsolódását? Mauritius utazás alkalmával a lehető legjobb választásnak bizonyul, hiszen a táj szépsége, a gazdag növény-, és állatvilág, a különleges programok mind-mind vonzóan hatnak a turistákra. Ha Ön sem elégszik meg egy mediterrán nyaralással, és többre vágyik ennél, Mauritius utazás tervezésekor kitűnő döntésnek számít. Olvasd Tovább»