Category Archives: Vásárlás

Távolságérzékelő az akadályok elkerüléséhez

Robot építés házilag

A mai, otthon összeszerelhető robotok egyre fejlettebbek. A legtöbb modellben már van távolságérzékelő. De mégis mi a célja ennek? Nos, ez a modul segít abban, hogy a robot semminek se menjen neki a közlekedés során. Mivel könnyen programozható, ezért a tulajdonosának egyszerű dolga lesz vele. Vannak benne beépített visszajelző LED-ek, amelyek elsősorban a hibakeresésre és visszacsatolásra valók. Az érzékelési tartomány 3-4 centiméteres, a legjobb eredmény pedig 30 fokos szögben várható.

A távolságérzelő kompatibilis a Me típusú alappanelekkel, illetve a jumperes bekötés is lehetséges. A M4-es lyukaknak köszönhetően kombinálható a Makeblock építőelemekkel. A visszajelzések szerint, a kábelezése könnyű feladatnak bizonyul. Jelenleg kedvezményesen lehet megvásárolni a hobbirobot.hu oldalról, ezért érdemes sietni a megrendelésével. Elsősorban akkor veheti hasznát a tulajdonosa a távolságérzékelőnek, ha robotot szeretne készíteni, illetve programozni.

Olvasd Tovább»

Az évtizedek óta sikeres ékszerbolt

Ékszerbolt

Az emberek manapság is nagyon kedvelik az arany és ezüst ékszereket, de egy szép ajándék esetében is mindig felmerül az ékszer vásárlás ötlete. A megfelelő ékszerbolt megtalálása bármelyik esetben nagyon fontos, hiszen nem mindegy, hogy milyen a kínálat és az árak. Az Auriker Kft. 1996-ban indult útjára, tehát több mint két évtizede látja el a magyar közönséget szebbnél-szebb ékszerekkel. Olvasd Tovább»

Kényelmes jellegű a trekking kerékpár

Trekking kerékpár

Vannak, akik olyan biciklit akarnak vásárolni, amelyik a legnagyobb kényelmet biztosítja nekik. Ezért általában a trekking kerékpár valamelyike mellett szoktak dönteni. Ezeknek a modelleknek egyre nagyobb a népszerűségük, mert roppant komfortos kialakítással rendelkeznek.

Egy bicikli esetében pedig elengedhetetlen a kényelmes jelleg, ugyanakkor a kkertartósság és az időtállóság szintén mérvadó. Biztosan minden bringás hallott már olyan panaszokat, hogy kényelmetlen a nyereg vagy a kormány nem működik rendesen.

Olvasd Tovább»

Cluse órák az örök elegancia jegyében

Cluse órák

A hölgyek eszköztára szinte végtelennek tűnik, ha arról van szó, hogyan hódítsák meg a kiszemelt férfi szívét. Az ízléses vagy éppen kacér ruházat mellett, a kiegészítők is nagy szerepet kapnak ebben a feladatban, éppúgy, mint a méltán híres Cluse órák.

A holland márka 2013-ban látta meg a napvilágot, sikere azóta is felfelé ívelni látszik. De miben rejlik a Cluse órák nagyszerűsége? A választ elsősorban a letisztult eleganciában kell keresni, hiszen a szóban forgó kiegészítők stílusa és formatervezése is ezen szegmens köré épül. Olvasd Tovább»

Babzsákfotel gyerekeknek az iskolapad után

Babzsákfotel gyerekeknek

A gyerekszoba mindenféle kényelmes berendezéssel kell rendelkezzen annak érdekében, hogy csemeténk maximális komfortnak örvendhessen. A kemény iskolapad után jól fog esni neki behuppanni a babzsákfotel gyerekeknek szánt változatába.

Mindenképpen érdemes egy ilyet beszerezni a szobájába, azonban vigyázni kell, mert több gyermek esetén versenyhelyzet kialakulása várható, úgyhogy tanácsos mindegyiknek vásárolni egyet. De honnan? A babszem.hu webáruházból, ahol nagyon jó áron kínálják eladásra ezeket a roppant modern és kényelmes ülőalkalmatosságokat! Olvasd Tovább»

Függönyt vagy rolót válasszunk az új lakásba?

Függöny

A lakberendezési trendek évről-évre változnak, akár a divat. A függöny mellett, a rolók is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, ami nem véletlen, hiszen roppant szépek, emellett pedig fele annyi anyag szükségeltetik az elkészítésükhöz.

A római rolók esetében, a kihúzott állapotban függő anyag csodaszép mintázata és textúrája jobban érvényesül, mint az általában behúzott függönynél. Ha szívesen vásárolna rolót a lakásba, nem kell kompromisszumot kötnie a fényáteresztő és a blackout típusok között, hiszen csakúgy, mint a függönyök esetében, itt is könnyűszerrel megvásárolhatja bármelyik verziót. Olvasd Tovább»

A mobil klíma párátlanítani is tud

Mobil klíma

Napjainkban már a hűtőberendezések sajátja, hogy fűtési funkcióval is rendelkeznek. Léteznek olyan légkondicionáló gépek is, amelyek nem helyhez kötöttek, hiszen vannak olyan vásárlók, akiknek ez is fontos szempont lehet.

Ilyesféle esetekben jelenthet tökéletes megoldást a mobil klíma, ami az előre kialakított helyiségekben akármikor könnyedén áttelepíthető a lakáson belül. Technológiáját és hatásfokát tekintve nem tér el egy szokványos vagy inverteres készülék minőségétől. Olvasd Tovább»

Úszónadrág a sportolás elkezdéséhez

Úszónadrág

A kisfiúkat igen hamar beszippantja a számítógépezés világa és nem szívesen kelnek fel a képernyő elől. Ez nagy gondot jelent, hiszen egyáltalán nem mozognak és nem adják le a bennük tomboló energiát. Talán egy úszónadrág megvásárlásával rá lehet bírni őket, hogy a gépezés helyett menjenek ki egy kicsit a strandra.

Az a legjobb, ha az egész család együtt megy, hiszen ez egy remek közös időtöltés. Azonban a strand felkeresése előtt, be kell szerezni a legfontosabb kellékeket. Olvasd Tovább»

Paracord csat kiegészítők készítéséhez

Paracord csat

Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen alapanyagból készítjük az ékszereinket. Ha rosszul választunk, akkor az alkotásaink nem lesznek túl tartósak, ezért alaposan körül kell nézni a piacon. Paracord csat azoknak a fonalaknak az összefogására való, amelyek az ejtőernyőzésnél használatosak.

A funkciójukból adódóan igen erősek, tehát nem kell attól tartanunk, hogy elszakadnak. Nemcsak az ékszerek megalkotásánál használhatóak, hiszen tökéletesen passzolnak a táskákhoz is. Paracord csat fém és műanyag formájában is megvehető az internetről. Olvasd Tovább»

Gipszkarton Pécs.

Gipszkarton Pécs

Gipszkarton

Gipszkarton Pécs

 

Mindenképpen jó tanácsként szolgál a következő megállapítás: amikor vásárolni szeretnénk valamit, akkor nemcsak ott érdemes körülnézni, ahol éppen élünk, hanem annak szűken vett környékén is, hiszen ilyenkor lehet, hogy még jobb ajánlatra is lelhetünk, mint helyben! Akinek olcsó gipszkartont Pécs esetében kellene, annak (bár lehet, hogy ez elsőre furcsának tűnik, de) érdemes lesz Komlóra látogatnia, ott ugyanis igen kedvező áron lehet gipszkartonra lelni! Az olcsó gipszkartont Pécs vonatkozásában tehát Komlón található, így aztán javallott oda menni érte. A Baukom Építőanyag Kereskedés esetében az olcsó gipszkartont Pécs városába többféle kivitelben is el tud kerülni. Olvasd Tovább»