parókák

Eltérések a parókák között

Sok betegség okozhat komoly, nagymértékű hajvesztést, ami a nők esetében lelki gondokkal is súlyosbítja az amúgy sem túl rózsás helyzetet. Szerencsére kaphatóak igazán élethű parókák a www.rosehairstudio.hu oldalon, amelyekkel el lehet takarni a problémát, egészen addig, amíg a kezelés eredményt hoz.

Persze óhatatlanul felmerül a kérdés, hogy a szintetikus vagy a valódi hajból készült vendéghaj mellett érdemes inkább dönteni? Nos, a megjelenés tekintetében nincs túl nagy eltérés a különböző anyagból előállított parókák között, de ha vállnál lejjebb érő, hosszabb hajat szeretnénk, akkor jobb, ha a természetes hajszálakból készült modell mellett döntünk.

Ugyanis a hosszabb haj a mindennapok során számtalan fizikai hatásnak van kitéve, ennek következtében a szintetikus szálak kiszöszösödnek, kibolyhosodnak. Ráadásul ezek a vendéghajak nem vághatóak, új fazont sem lehet kialakítani belőlük. A valódi hajból készült parókák esetében viszont nincs ilyen probléma, ezáltal sokkal jobb választásnak minősülnek, bár valamennyivel többe kerülnek.