gyémánt lyukfúró

Gyémánt lyukfúró strapabíró anyagból

Egy sík fal nem jelenthet akadályt. Teledobáljuk csempékkel és elégedetten bólogathatunk a saját kezünk munkáját elismerően dicsérve. De mi a helyzet akkor, ha azon a falon vannak konnektorok, villanykapcsoló és a sarokban futnak például a fűtési csövek is? Ez már lényegesen technikásabb, ezért a gyémánt lyukfúró szintén az eszközeink között kell szerepeljen. Ennek hiányában bajlódhatunk a sarokcsiszolóval, ami hatalmas port kavar a helyiségben.

Egy tökéletes kör alakú lyuk kivágása csak és kizárólag a gyémánt lyukfúró segítségével lehetséges. Ellenkező esetben elég lankasztó végeredményre számíthatunk. A sarokcsiszolóval inkább szögletes lyukakat vághatunk a csempébe, ami még így is hagy bőven kívánnivalót maga után a kivitelezést illetően.

A gyémánt lyukfúró készlet azonban tökéletes erre a feladatra. Nem roncsolja a csempe többi részét, nem keletkeznek rajta mikrorepedések. Többféle méret áll a rendelkezésünkre, így könnyen áthidalható minden akadály, amit például egy villanykapcsoló vagy vízcső jelenthet. Kopásálló anyagból készül, ezért a hosszú élettartam garantált, sőt, maga mögé utasítja a galvánkötésű lyukfúrókat.

A gyémánt lyukfúróval nemcsak csempét és járólapot fúrhatunk, hanem téglát, porcelánt, márványt, de még üveget is és a gránit sem képes kifogni rajta. A bonyolult felületeken is biztonságosan alkalmazható, hiszen nem minden csempe számít teljesen síknak és egyenletesnek. Az anyagának köszönhetően, a gyémánt lyukfúró száraz és nedves használatra egyaránt alkalmas, ennek ellenére a teljes szett kedvező áron rendelhető meg.