3 kerekű roller

3 kerekű roller állítható magasságú kormánnyal

A vezetés nagyszerű szórakozás, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A 3 kerekű roller gyakori választás első járműnek. Két kerékkel elöl, szemben a hagyományos rollerek egy kerekével, olyan könnyen egyensúlyozható, hogy még a kisgyermekek is felpattanhatnak rá és eljuthatnak vele bárhová. A dőlésből történő kormányzásnak köszönhetően, a kicsik sokkal természetesebben és könnyeben kezelhetik ezeket. A gyermekek teste kicsi, így természetesen a 3 kerekű rollereknek is kicsinek kell lenniük.

Bár sok modellt 2-5 éveseknek forgalmaznak, nagyon kevés olyan méretű jármű van, ami megfelelően illeszkedik egy kisgyermek testéhez. Rövidebb kormányrudat különösen nehéz találni és gyakran látni olyan óvodásokat, akik a kormányt a mellkasuknál fogva vezetik a rollert. Webshopunkban rövidebb kormányokkal felszerelt 3 kerekű roller is szerepel. Ez azt jelenti, hogy akár egy 18 hónapos csemete is kipróbálhatja a járgányt. A legkisebbek figyelmét minden bizonnyal a formatervezés is vonzza, ezért a termékeinkről nem hiányoznak a különböző színű és érdekes festések.

Gondoskodásra tanít a játék babakocsi

Minden kislány szereti a babákat. Ha pedig már több is van a gyűjteményében, akkor egy játék babakocsi remek kiegészítőnek bizonyul. Ez az egyedülálló szerkentyű lehetővé teszi, hogy gyermeke fantasztikus környezetben töltse szórakozással az idejét. Manapság a kislányoknak szánt játék babakocsik sok gyermek szobájának alapdarabjai. Nehéz elképzelni, hogy egy kislány úgy sétáljon a kertben vagy a parkban a szüleivel, hogy nem tolja a babakocsit, amiben a kedvenc babája van.

Másrészt, esős napokon ezzel a ház körül is sétálhat vagy a gyerekszoba kényelmében vigyázhat a kedvenc játékaira. De nemcsak a lányok szeretnek babákra vigyázni. A kisfiúk is megtanulják az apukáktól, hogyan kell ezt tenni, például a játék babakocsiban viszik kedvenc plüss mackójukat. Így a gyermek játékos formában tanulja meg a gyengédséget, az empátiát és a gondoskodást. A néhány éves csöppségeknek ez a fajta játék szórakoztató, a felnőttek esetében pedig hatékony módja annak, hogy elvonják őket a tévétől vagy az okostelefontól.