Vannak olyan italok, amelyek tökéletesen passzolnak egymással. A Mozart likőr osztrák márka, ami a világ két legjobb összetevőjét ötvözi: a csokoládét és a szeszesitalt. A Mozart likőr a legfinomabb kakaóbabok és a gondosan kiválasztott kakaóbabok párlatának ötvözésével készül.
Ezt a keveréket aztán több napig hagyják pihenni tartályokban, mielőtt palackozzák. Az eredmény egy sima, bársonyos likőr, testes, csokoládés ízzel. Tökéletes vacsora utáni ital, de a kedvenc koktéljainkhoz is hozzáadhatjuk kényeztető kiegészítőként. Sütéshez és főzéshez szintén kiválóan használható, egy csipetnyi dekadenciát kölcsönözve a süteményeknek és desszerteknek.
Intenzív illatával és édes ízével, a Mozart likőr igazán egyedülálló élményt nyújt. Sokan azért szeretik, mert természetes összetevőkből készül, olyan élvezetet nyújt, mint semmi más. A természetes alapanyagoknak hála, gazdag és krémes likőrt kapunk, mindig intenzív kakaó illattal és édes, bársonyos ízzel, ami hosszan megmarad az ember szájában.