Baileys 

A Baileys édes csábítása

Az édes ízek kedvelői odáig vannak ezért az italért. A Baileys lágy ízét a minőségi alapanyagoknak köszönheti. Az ital nem másból, mint az ír whisky és a tejszín házasításából született meg.

Az alapváltozat krémes mogyorószínnel kecsegtet. Valóban olyan lágyan édes ízzel rendelkezik, mint ahogyan az sejthető az illatából kifolyólag. Íz tekintetében leginkább a vanília és az édes tejszín fedezhető fel benne. Sokan fogyasztják kávék kísérőjeként az édes íze miatt.

Koktélok alapanyagaként szintén megállja a helyét. Jéggel felszolgálva valódi hűsítő finomságnak számít. A prémium kivitel miatt, a valódi értékeit önmagában fogyasztva mutatja meg a Baileys.

Ennek ellenére a sokoldalú italok közé sorolhatjuk. Mivel az édes íz csalóka lehet, ezért könnyen belefeledkezhetünk a Baileys fogyasztásába, amitől szédítő élményben lehet részünk, hiszen mégiscsak az ír whisky adja az alapját. Az ünnepek alkalmával, illetve fontos eseményeken egyaránt megállja a helyét a minőségi mivolta miatt. Elsősorban a hölgyek szokták előszeretettel fogyasztani.