A Barbie mentőautó kiválóan felszerelt játékszer

A kislányok imádják a babákat és a babás játékok kiegészítőit egyaránt. Napokon át képesek eljátszani, öltöztetni új kedvencüket és beleképzelni magukat egy igazi tündérmesébe is. A Barbie mentőautó egy modernkori kiegészítő, ami örömteli pillanatokat okoz azoknak a kislányoknak, akik rajonganak az orvosi kellékekért. A kis járgány kiváló megtervezésének és kialakításának köszönhetően, az ajtók nyithatók és a modern babák könnyedén bele is ültethetőek.

A nagy népszerűségnek örvendő játék baba színe a rózsaszín, így minden hozzátartozó kiegészítő kellék ezt a színt képviseli. Igazi különlegességnek számít, hiszen jókedvre deríti a csöppségeket és akár többen is játszhatnak egyszerre, megosztva a házikókat és a Barbie mentőautót is.

A csoportos tevékenység mindig jó hatással van a gyermekek fejlődésére. Egy csapatot alkotva megtanulják, hogyan kell a közös célra figyelni és nagymértékben fejlődik a kommunikációs készségük is, amit a későbbiekben az iskola idején és a felnőttként nagyon hasznos tulajdonságnak számít.

A Barbie mentőautó rakterében különböző kellékek találhatóak, amelye még izgalmasabbá teszik. Az online webáruházak termékkínálatában is elérhető Barbie mentőautó pár egyszerű kattintás segítségével beszerezhető. A forgalmazó 1 év jótállást vállal a felhozatalban megtalálható termékeiért. Lepje meg kislányát vagy unokahúgát a születésnapján egy igazán kiváló játékszerrel. Essen a választása a Barbie mentőautóra és egy széles vidám mosoly lesz a jutalom, a szuper meglepetésért cserébe!