Belvedere vodka

A Belvedere vodka a lengyelek büszkesége

Erről a szeszesitalról azt kell tudni, hogy a legfinomabb Dankowskie aranyrozsból állítják elő, négyszeres lepárlással. A Belvedere vodka világító palackú variációja feltűnést kelt a bulikban. A prémiumkategóriás ital jellegzetessége a krémes vaníliás íz.

Lengyelországban körülbelül 600 éve gyártanak ilyen nedűket. A kiszerelését tekintve 0,7 és 1,75 literes variációkban szerezhető be. Az alkoholtartalma 40 %. Természetes anyagokból készült dugókkal zárják le.

A Belvedere vodka minden helyzetben biztosítja a felhőtlen hangulatot. Ha barátait szeretné elkápráztatni, akkor érdemes beszerezni 1-2 üveggel ebből a szeszesitalból.

Meg kell említeni, hogy ez az első lengyel termék, ami megkapta a luxus minősítést. Világszerte ismert és a legszínvonalasabb klubokban árusítják. Minőségét tanúsítja az is, hogy 2009-ben Masters díjat nyert el, 120 vetélytársat hagyva maga mögött. A Belvedere vodka beszerzése nem bonyolult, hiszen napjainkban az online áruházakban is elérhető. Ha egyszer megkóstolja, akkor biztosan a kedvencévé válik.