berlinger haus edény

A Berlinger Haus edény ajándékba is ideális

A mai világban nagyon fontos, hogy az ételkészítést gyorsan és energiatakarékos módon tudjuk megoldani, ezért ennek megfelelő edényeket célszerű választanunk. Nagyon jó döntés a Berlinger Haus edény, többek között azért, mert ezekbe minimális zsiradék szükséges a főzéshez, sütéshez.

Titán bevonattal készült az I-Rose Collection edénykészlet, amit beszerezhetünk az edenyshop.hu online üzlet kínálatából. Remek választás ez a Berlinger Haus edény szett, ami 1 darab serpenyőt és 1 darab 1,7 literes magas lábast tartalmaz. Kovácsolt alumíniumból készült, használható hagyományos gáz és elektromos, valamint indukciós főzőlapon. Köszönhetően a 3 rétegű titán bevonatnak, az ételek nem égnek le ezekben, ami a klasszikus edényeknél bizony előfordul, ha pár percig nem figyelünk.

Ergonomikus kialakításúak a lábas fogantyúi, tehát könnyen át lehet helyezni a tűzhelyről az asztalra. Akár saját részre, akár ajándékba szeretnénk megvásárolni, a Berlinger Haus edény mindig megállja a helyét. A webshopból reális áron vehetjük meg.