bioderma nodé ds

A Bioderma Nodé DS a korpásodás ellenszere

A haj korpásodása a sokadik sampon sikertelen kipróbálása után megoldhatatlan problémának tűnhet, a Bioderma Nodé DS készítmény azonban orvosolja a helyzetet.

Talán nincs mindenki tisztában vele, hogy a zavaró korpa megjelenését egy bizonyos gomba idézi elő, ami a túlzott faggyútermeléssel szaporodik. Ezt a stresszállapotban felerősödő vegyi folyamatot hatékonyan csökkenti a Bioderma Nodé DS krémsampon, aminek használatával a kellemetlen tünet kiváltó okát szüntetjük meg.

A termék kíméletesen tápláló és nyugtató összetevőinek köszönhetően, enyhül a korpásodással járó viszketés, természetesen a megjelenésünkön sokat rontó, apró, fehér bőrdarabkák is eltűnnek a fejbőrünkről, hajszálainkról. A Bioderma Nodé DS sampon a haj állapotán is javít, az ékességünk így visszanyeri régi fényét, rugalmasságát.

Az Ágnes patika internetes felületén 125 ml-es tubusos kiszerelésben kapható ez a kitűnő minőségű kozmetikum. Üzenjünk hadat bátran a korpáknak a Bioderma Nodé DS krémsamponnal, ami segít abban, hogy hamarosan újra gyönyörködhessünk a hajkoronánkban!