Bogyó és Babóca játék

A Bogyó és Babóca játék ideális a legkisebbeknek

A mai magyar lurkók gyermekkorához éppen annyira hozzátartozik a Bogyó és Babóca rajzfilmsorozat, mint annak idején a miénkhez a Frakk vagy a Pom Pom meséi. Ezekből sajnos régen még figurák, foglalkoztatók nem készültek, de a mai gyermekeknek még Bogyó és Babóca játék is kapható. Mennyire jó ötlet a legkisebbek kezébe olyan játékot adni, aminek a témája az egyik kedvenc meséjük.

A 6 év alatti gyermekek figyelmét nem könnyű hosszabb ideig lekötni, azonban egy jó kis társas, böngésző vagy memória játék mindjárt másképp hangzik, ha azokban a kedvenc mesehőseik is szerepelnek. A Bogyó és Babóca játékok érdekesek, szórakoztatóak és nem utolsósorban készségfejlesztő tulajdonsággal is rendelkeznek.

Az aranyos pici erdei állatkát kalandjait újra átélhetik a gyerekek színező tekerccsel, mesekockákkal vagy árnyjátékkal. Ha pedig szeretnénk a lurkó agytekervényeit alaposan megtornáztatni játékosan, akkor jó ha tudjuk, hogy Brainbox is van Bogyóékkal. A Bogyó és Babóca játék típusok a kicsik első fejlesztő és kreatív eszközei közé tartoznak.