Bogyó és Babóca játékok

A Bogyó és Babóca játékok csodálatos világa

Sok szülő van úgy új játékvásárlás előtt, hogy ragaszkodik néhány bevált márkához és inkább azok közül választ. A gyermekeknek megmarad a meglepetés ereje, mivel egy új darabról van szó, mindazonáltal bizalommal fordulhat felé, hiszen ismerős szereplőkkel találkozhat. A Bogyó és Babóca játékok elképesztő népszerűségnek örvendenek, mivel annyira magával ragadó ez a bájos páros.

A szülőknek is pozitívum, hogy szórakoztatás mellett, nagyon tanulságos mese. A televíziós siker nyomán, a Bogyó és Babóca játékok is felkapottá váltak. Széles életkor sávot fednek le, így babakortól kezdve, akár a 8 évesek is élvezhetik a játékok által nyújtott élvezetet. A kicsik szórakozás közben fejleszthetik számos készségüket. 

A Bogyó és Babóca játékok között a memóriát fejlesztő kártyák már óvodás korúaknak is adható. Életkor és nehézségi szint szerint is lehet szűrni, így biztosan olyan kerül kiválasztásra, ami az adott helyzetben megfelelő. A korai logika és döntéshozó képesség fejlesztése sokban segítheti a gyermekeket a jövőben.