bútortaxi

A bútortaxi gazdaságos megoldás

Lássuk be, a sufni megoldások nem valami biztonságosak, amikor a bútorszállításra van szükség. Az utánfutóra vagy a tetőre felkötött méretes és nehéz bútordarabokat könnyedén elhagyhatjuk az úton, ami rendkívül balesetveszélyes.

Megnyugtató a tudat, hogy mégsem vagyunk teljesen magunkra utalva, ha meg kell oldanunk egy ilyen jellegű problémát. A bútortaxi pontosan ezért lett kitalálva. A szolgáltatásnak fix ára van, ami fel van tüntetve a tutiteher.hu weboldalon.

Ezért nem kell számolgatni és méregetni az elszállítani kívánt berendezési tárgyak súlyát és méreteit. Viszont munkaerőről mindenképp gondoskodnunk kell, hacsak nem vagyunk képesek egyedül elvinni a járműig az adott tételt. A sofőrnek ugyanis nem kötelessége ebben segíteni. A

bútortaxi platójára a rakodásnál már ő fogja átvenni a stafétát, elvégre a sofőr felelőssége, hogy a szállítmány épségben érkezzen meg a megadott helyre. A bútortaxi árát tekintve sokkal gazdaságosabbnak számít, mintha az autónkat tennénk kockára azzal, hogy megpróbáljuk belegyömöszölni a kétajtós szekrényt.