cluedo társasjátékok

A Cluedo társasjátékok titokzatos világa

Nyomozni, jelek után kutatni és kifürkészni egy titokzatos esemény bonyodalmas szálait különösen lebilincselő tevékenység. A Cluedo társasjátékok ilyen izgalmakat tartogatnak a rejtélyeket kedvelő személyeknek. A klasszikus játék az 1900-as évek derekán szerzett magának népes rajongótábort.

A népszerűség jóvoltából, az évek során újabb és újabb verziók születtek, hogy a változatos bűntények és a rejtelmes események után kutatva, minél érdekfeszítőbb világokba képzelhessük bele magunkat. Tegyünk fel ravasz kérdéseket és oldjuk meg mi elsőként a bűnügyet! A Cluedo társasjátékok mindenkiből kihozzák a furfangos nyomozót, aki a kapott információk segítségével ügyesen göngyölíti fel a szálakat.

Itt mindenki és minden gyanús. Érdemes szemmel tartani a többi szereplőt, nehogy valami ügyes hazugsággal megúszhassa az elkövető a gaztettet. A legbölcsebb döntés, ha senkiben sem bízunk meg. A Cluedo társasjátékok igényes kivitelezésben, karakteres grafikával készülnek. Tökéletes választás családi estékhez vagy vidám baráti összejövetelekhez.