csoport

A csoport igazi ereje

Létezik egy csodálatos módszer, a családállítás, ami alkalmas segítséget nyújt olyan esetekben, amikor úgy érezzük, elakadt az életünk és tehetetlenségünkben már szinte lelki betegekké váltunk. Ez a metódus a segítségünkre lehet, akár csoport, akár egyéni családállítási konzultáción veszünk részt.

Tulajdonképpen ez a módszer a szabadságot, a választott sorsot szembeállítja a kényszersors rabságával, ami lényegében a családi rendszerünkből fakad. A kényszersorsot mi magunk vállaljuk fel az odatartozásunkból fakadó tudattalan szeretteinkkel. Ha nem vállalnánk ezt, akkor szinte hűtlennek éreznénk magunkat.

Családállításra foglalhat időpontot a takacsviktoria.hu weboldalon, hogyha problémát vett észre a saját életében, legyen szó párkapcsolattal, pénzzel, munkával, hivatással kapcsolatos gondokról. A csoportos családállítás lényege, hogy az adott csoport tagjai, akik aznap együtt dolgoznak, a helyiségben kialakult morfogenetikus mezőben, az állítást vezető személy irányításával végzik el a családállítást kérő társuk életvezetési problémájának felderítését és oldják fel az abban kialakult blokkokat a módszer alaptételei szerint.

Azon ügyfél, akinek a csoport körén belül a családállítás zajlik, először az állításvezetőnek mondja el röviden a témáját. Ezután döntik el, hogy mely családtagok fognak az állításban szerepelni. A csoport, a családtagok helyett megszemélyesítőket választ, majd elindul a személyek mozgása és előbb-utóbb megjelenítődik a leggyengébb láncszem, akitől indulva kezdődik el az oldás.