A dekupázs papírok felhasználása

Dekupázs papírok
Dekupázs papírok

Szerencsére semmilyen akadálya nincsen annak, ha valaki régies kinézetű termékeket szeretne saját kezűleg készíteni, mert ma már lehet kapni olyan tárgyakat, amiknek köszönhetően gyerekjáték lesz az alkotás. A dekupázs a régi idők ihletése alapján készült, tehát nagyon fognak tetszeni Önnek ezek a termékek, ha kedveli a múlt század elejének a stílusát.

A re-kreativ.hu oldalon többféle dekupázst is lehet kapni, aminek a segítségével készíthet, mondjuk, régies kinézetű könyvet, fűszertartót, képet és még sok más dolgot is. A technikához be kell szereznie ragasztólakkot is, amit majd fel tud vinni az előzetesen jól megtisztított felületre.

Ha ez megvan, akkor nincs más hátra, csak fel kell helyezni a dekupázs papírt a kívánt felületre, majd az ecsettel óvatosan addig kell nyomkodni, amíg megszűnnek a zavaró gyűrődések és légbuborékok. Egy kis gyakorlás után mindenki belejön majd az alkotásba,

ezért senkinek nem kell majd valószínűleg kudarccal szembesülnie a dekupázzsal való alkotás során. Mindezek alapján tehát azt ajánljuk, hogy próbálja ki ezt a technikát, ha valami egyszerűt, ám mégis nagyszerűt szeretne életre hívni!