Dom Perignon 

A Dom Perignon utánozhatatlan minősége

A különleges pillanatokat érdemes minőségi italok kíséretében megkoronázni. Ebből a tekintetből a Dom Perignon ideális választásnak számít, hiszen a kifinomultságáról híres.

Az exkluzív pillanatok elmaradhatatlan kísérője, ami méltán vált ilyen népszerűvé világszerte. Természetesen az igazi Champagne pezsgők családjába tartozik. Ez azt jelenti, hogy palackban érlelt eljárással készül, ezen felül a Champagne vidékről származik.

A nevét egy bencés szerzetesről kapta, akit egyébként a pezsgő feltalálójának tartanak, bár erről megoszlanak a vélemények. A kifinomult végeredményt illetően, fontos szerephez jutnak a felhasznált alapanyagok. Ennek értelmében ezek kizárólag a legjobbak lehetnek. Csupán így lehet megalkotni a Dom Perignon egyedi ízvilágát, amiért olyan sokan rajonganak.

Nem egy mindennapi ital és ezt az árazása is jól mutatja, viszont aki teheti, annak mindenképp meg kell kóstolnia, hiszen elképesztő, tiszta ízélményt képes nyújtani a frissítő, pezsgő aromájának köszönhetően. Azonnal egyértelművé válik, hogy a Dom Perignon semmihez sem hasonlítható.