Dulux festék

A Dulux festék garantált sikert hoz

A Dulux erősen pigmentált festékjei világszerte ismertek. Az építőiparban használt diszperzit változatok a legnépszerűbbek, de természetesen gyárt olaj- és zománcfestéket is, nem beszélve a parkettalakkokról és alapozókról. A Dulux festék gazdag színpalettáját és típusait tekintheti meg a webáruházunkban is, valamint olyan minőségi anyagokat is rendelhet, mint például a fal előkészítésére való ragasztó.

A Dulux festék minőségét maga a gyártó is garantálja, gyorsan szárad, nem hagy nyomokat, a felkenése is egyszerűbb más márkákhoz képest. A színes, vízbázisú falfestékek eltérő kiszerelésben kaphatóak. Választhat teljesen fehéret vagy a különböző színcsaládok árnyalatait.

Magyarországon nemcsak a sárga, kék vagy zöld árnyalatai kedveltek, ugyanis a vásárlók követik a trend újdonságait és merészen kombinálják a hideg és a meleg színeket. Ha nem akar pigmentekkel bajlódni, akkor a Dulux festék lesz a tökéletes megoldás a szép és egyenletesen fedett falakhoz. Próbálja ki Ön is például a kövirózsa vagy a menta kellemes színeit, esetleg a pipacs vagy a meggy intenzív árnyalatait.

A krém vagy törtfehér színeket liliom, fenyőspárga, fátyolka, árvalányhaj, bodza és a jácint váltotta le, míg a lazac és barack rózsaszínek helyett, trendibbé váltak a habszegfű, a csillagfürt, a levendula, a mesevirág és a bazsarózsa színei. A Dulux festék megrendelésekor ellenőrizze, hogy megvan-e az összes festéssel kapcsolatos eszköze, mert egyúttal ezeket is be tudja szerezni. Rendelhet takaróponyvát és maszkoló szalagot is kedvező áron.