Dyson hajformázó

A Dyson hajformázó nem roncsolja a hajat

Mire gondolunk, ha a göndör fürtök vagy az egyenes hajtenger szavakat halljuk? Ha a Dyson hajformázó jutott eszünkbe, akkor eltaláltuk! Ez az új technológia innovatívnak számít, mivel úgy formázza a hajat, hogy nem használ hozzá extrém hőmérsékletet, ezáltan nem veszélyezteti az egészséges hajzuhatagot.

A legtöbb hölgy megszokta, hogy a hajszárító és a vasaló jó barát, de vigyázni kell vele, mivel hamar tönkreteszi a szálak végét, amitől újra meg újra fodrászhoz kell menni. Ezek az utak mindig rövidebb frizurával végződnek, ami nagyon bosszantó tud lenni, főleg, ha éppen a növesztésen dolgoznak.

Szerencsére a Dyson márka kitalálta azt a rendszert, amihez csak egy kis meleg levegő kell és kész is a formázás. Innentől kezdve választhatunk egyenes, hullámos, göndör vagy beszárított végű frizurát, mert otthon is meg fogjuk tudni csinálni. A Dyson hajformázó vigyáz az egészséges tincsekre, azonban olyan kinézetet varázsol, mintha most léptünk volna ki a fodrásztól. Az pedig, hogy mindennap használhatjuk, hab a tortán.