fehérarany fülbevaló

A fehérarany fülbevaló igazi különlegesség

Ez a különleges színű termék rendkívül felkapott lett hazánkban. A fehérarany fülbevaló szinte minden hölgy kiegészítői között megtalálható. Az ékszerek elkészítésekor kétféle ötvözetet alkalmaznak.

Ilyenkor a palládiumot az ezüsttel, illetve a nikkelt az ezüsttel vonják össze. Ezekről az anyagokról tudni kell, hogy nagyon strapabírók és hosszú éveken keresztül megőrzik a kinézetüket. Egyáltalán nem kell attól tartani, hogy a belőlük készített darabok a folyamatos viselés során elszíneződnek.

A fehérarany fülbevaló 9, 14, 18 és 22 karátos aranyból készül. Minél több karátot tartalmaz a kellék, annál magasabb árkategóriába sorolható. Ha szeretné a már meglévő készletét gyarapítani, akkor érdemes az online ékszerboltok valamelyikére rákeresni. A termékek mindegyike magas színvonalat képvisel, ebből kifolyólag biztosan elégedett lesz.

Az árucikkeket fényképen keresztül megtekintheti. Ha a tetsző darab képére rákattint, akkor fontos infókat tudhat meg az összetételével kapcsolatban. A fehérarany fülbevaló ára is fel van tüntetve.