Finlandia vodka

A Finlandia vodka behűtve az igazi

A hangulatfokozó ital világszerte közismert, ezért szinte minden alkoholt forgalmazó üzletben megtalálható. A Finlandia vodka bármilyen alkalomra tökéletes. Ha ezzel kínálja meg a vendégeit, akkor biztosan nem okoz majd nekik csalódást, ráadásul a jó hangulat is garantált lesz. A származási helye Finnország, erre rá lehet jönni a neve alapján is.

A fogyasztása mindenképp behűtve ajánlott. Üde illatát a megfelelő desztillálási folyamatnak, valamint a kristálytiszta forrásvíznek köszönheti. A Finlandia vodka íz-világát tekintve kiegyensúlyozott, könnyed és letisztult. Tisztaságának köszönhetően, a legkiválóbb koktélok elkészítéséhez is alkalmas.

A gyönyörű megjelenése Tapio Wirkkala finn designer szobrásznak köszönhető, hiszen ő álmodta meg, illetve készítette el ezt az exkluzív külsőt. A színét tekintve kristálytiszta. Finnországban az egyik legkeresettebb italként tartják számon. A Finlandia vodka rengeteg háztartásban megtalálható az italos polcokon. Ha kedve támad egy finom italhoz, akkor ezt a terméket érdemes kipróbálnia!