fotótapéta

A fotótapéta feldob minden teret

Amikor a díszítés mellett dönt, az egyik első dolog, amin elkezd gondolkodni, hogy festi a falakat vagy tapétát használ inkább. Lehetséges, hogy új bútorokat és padlóburkolatokat szerzett be, tehát a megfelelő fotótapéta megteremti a színteret, kiegészítve a belső tereket.

Ha úgy dönt, hogy egyszerűen felújítja, nem pedig teljesen átalakítja a teret, a tapéta segítségével azonnal megváltoztathatja a szoba hangulatát és stílusát. A túl nagynak tűnő helyiség azonnal melegebb és kényelmesebb lehet, ha sötét fotótapéta kerül a falakra. Amennyiben kicsi a szoba, amit nagyobbá és világosabbá szeretne varázsolni, akkor egy semleges vagy fémes megoldás feldobja a teret és felkelti az érdeklődést. Sokan azt gondolják, hogy ezeket nagyon nehéz elhelyezni, az új innovációkkal azonban ez már nem így van.

A hagyományos, papírra nyomtatott változatokkal ellentétben, a fotótapéta nem szőtt alapra van nyomtatva, ami azt jelenti, hogy falra ragasztják, lehetővé téve az egyszerű felakasztását és lehúzását. Ez a forradalmi újítás egyszerűvé teszi a díszítést és sokkal kevesebb időt vesz igénybe!