fürdőszoba szekrények

A fürdőszoba szekrények elrejtenek minden lomot

Bár úgy tűnhet, hogy a mellékhelyiségnek nincs nagy szerepe, azért ha jobban belegondolunk, rengeteg időt töltünk el benne. Nemcsak a biológia szükségletekről van itt szó, hanem a higiéniáról, mindennapi tisztálkodásról, sminkelésről is. Amennyiben a fürdő elég tágas, akkor még a mosógép és a tisztítószerek is helyet kapnak ugyanitt.

A mellékhelyiség gyakori használata tehát megköveteli a fürdőszoba szekrények beszerzését is, amiben minden fontos termék, pipere, törölköző, de még a legkisebb kacatok is, mint a hajcsat, hajpánt szintén elférnek. A fürdőszoba szekrények választéka igen változatos. Van, amelyik szépen elfér egy sarokban, míg más modellek a mosógép vagy a WC tartály feletti holtteret képesek ügyesen hasznosítani.

A modern lakberendezésnek köszönhetően, divatba jöttek a mosdókagylóval egybeépített fürdőszoba szekrények is, ahol szépen elférnek a felmosók, gumikesztyűk, fertőtlenítők és egyéb tisztítószerek. Kereshet kulccsal zárhatókat is, amiket a kisgyerekes családoknál alkalmaznak leginkább, mivel ide elzárhatók el a kicsikre veszélyes anyagok.