garázsfesték

A garázsfesték könnyű kezelhetőséget biztosít

Sokszor előfordul, hogy otthonunk egyes felületeit nem óvjuk megfelelőképpen, így azok tisztán tartása is nehézkessé válik. A garázsfesték kiváló tulajdonságainak hála, ezt a problémát könnyedén orvosolhatjuk. Míg a lakótérben a legtöbbször mindenhová a megfelelő burkolat kerül, addig egy garázsban vagy pincében előfordul, hogy a betonfelületet kezeletlenül hagyjuk.

Hosszútávon azonban ez megbosszulja magát, hiszen porózussága miatt, a szennyeződések eltávolítása idővel óriási erőfeszítést igényelhet. A garázsfesték kitűnő megoldást jelent erre a kérdésre, lévén roppant egyszerűen felvihető és tartós védelmet biztosít. Rugalmasságának hála, a felszín rendkívül kopásállóvá és terhelhetővé válik, tisztítása pedig könnyedén kivitelezhető.

Alkalmazása előtt bizonyosodjunk meg róla, hogy a felület por- és zsírmentes, illetve kellően masszív és struktúrájában hibátlan. Ezt követően a garázsfesték két rétegben, lehetőleg száraz időben kerüljön felhordásra, ügyelve a száradási idő pontos betartására.