gin

A gin mehet jéggel és koktélként

Vásárlás előtt mindig el kell döntenünk, hogy milyen minőséget keresünk az adott termékből. Ugyanez a helyzet a prémium és a kevert gin kiválasztásakor, mivel egyáltalán nem mindegy, hogy milyen céljaink vannak vele. Az alkoholtartalmú italok kulturált és mértékletes fogyasztása teljesen új életstílus.

Itt nem arról van szó, hogy egy pohár minél nagyobbat üssön, hanem inkább arról, hogy kiélvezzük a legkülönlegesebb zamatokat. Sokszor nincs szükség 1 deciliterre sem ahhoz, hogy új ízeket fedezzünk fel, ehhez azonban minőségi alapanyagok kellenek. Persze a gin nemcsak egyedül, hanem koktélként is fogyasztható, mert nagyon jó alapot ad a színes italok elkészítésénél. Nem számít, hogy a gin alapját főleg a gyógynövények adják, így is érdemes a drágább és minőségi termékeket levenni a polcról.

A karakteres párlatot tovább lehet bolondítani különböző aromákkal, így nemcsak koktélként, hanem egy kis jéggel is fogyaszthatjuk. Általában 7 dl kiszerelésben érhető el, de az alkoholtartalmat kiválaszthatjuk.