használt asztali számítógép

A használt asztali számítógép nem okoz csalódást

A szaküzletekben fellelhető felújított PC tökéletesen kielégíti a felhasználói igényeket. Ha egy használt asztali számítógép mellett dönt, akkor egy halom pénzt takaríthat meg.

Mielőtt árusítani kezdenek egy gépet, azelőtt gondosan és precízen renoválják, illetve tesztelik azért, hogy minden kifogástalanul működön rajta. Az eredeti ár töredékéért lehet hozzájutni. Ugyanolyan teljesítményt képes nyújtani, mint egy vadonatúj berendezés.

Az üzletekben található gépek a legtöbb esetben irodáktól, bankoktól és különböző cégektől származnak, ahol vigyáztak az állapotukra, majd 1-2 év elteltével lecserélték azokat, az előírásoknak megfelelően.

A használt asztali számítógép nem tartalmaz gyenge, elavult alkatrészeket, hiszen a belső felújítás során minden elemet külön-külön ellenőriznek. Minden berendezés új operációs rendszert kap, amit a vásárló saját maga választhat ki. Ha szükségesnek látja, akkor igényelheti a memória vagy a háttértár bővítését. A szakembereknek köszönhetően, a használt asztali számítógép teljesen olyan, mintha nemrég jött volna le a gyártósorról.