Honeywell

A Honeywell okostermosztáttal spórolhat

Ez egy olyan eszköz, amivel korszerűvé válik a fűtésszabályozás. A Honeywell vezeték nélküli termosztát segítségével élvezheti a kényelmet, nem mellesleg a használatával pénzt is megtakaríthat.

Ezen kívül más termékek közül is választhat, amelyekkel biztonságosabbá teheti az otthonát. Ilyen lehet például egy CO riasztó vagy nyomáscsökkentő. Természetesen ezek közül mindegyik megtalálható az evohomeshop.hu oldalon.

Miért jó egy okostermosztát? A berendezés vezérlése elérhető mobilalkalmazással is, együtt tud működni Apple HomeKit, Google Home, Amazon Echo és Alexa vagy akár IFTTT rendszerekkel. Egy ilyen okostermosztát megvételével csak nyerni lehet. Programozható szobatermosztáttá alakítható az Y87RF csomag részeként.

Jó választás lehet hozzá egy Honeywell T87 termosztát, így a csomag alkalmas lesz egyszerre két szoba szabályozására is. Látogasson el a weboldalra, ahol még sok más hatékony, környezetkímélő és hosszútávon pénztárcabarát megoldást találhat, hogy okos otthonná válhasson a lakása.