hungarocell

A hungarocell kiváló hőszigetelő képességgel bír

Legtöbbször, amikor házépítésről, felújításról van szó, mindig felmerül a hőszigetelés kérdése is, hiszen az épület alapszerkezetén túl, óriási szerepe van az energiahatékonyság megőrzésében. A hungarocell nagyszerű és gyakran használt alapanyagnak számít az építőiparban. Az EPS, vagyis az expandált polisztirol az egyik legnépszerűbb homlokzati hőszigetelőnek számít, mivel viszonylag könnyen megfizethető, ahhoz képest pedig magas a hatásfoka. Kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik ez a közkedvelt termék, a hungarocell, aminek víztaszító hatása is ismert.

A megfelelő szerszámkészlet birtokában a vágása, méretre szabása sem számít nehéz műveletnek. Leginkább táblás formában árusítják, így a maximális anyagfelhasználás érdekében, érdemes minél pontosabban meghatározni és kiszámolni a darabok formáját és nagyságát. A hungarocell alkalmazható beltéren és kültéren egyaránt. Amennyiben ilyesféle beruházáson töri a fejét, ne habozzon felkeresni az epitoanyag.hu weboldalt, ahol minőségi kínálattal találhatja magát szembe!

Értékes információhoz juthat munkatársainktól

Úgy gondolja, érdemes volna erről, esetleg egyéb termékeinkről többet megtudnia? Ne tétovázzon felkeresni szakértői ügyfélszolgálatunkat, ahol munkatársaink készséggel válaszolnak minden felmerülő szakmai kérdésére! Ahhoz, hogy elegendő, teljes mértékben kielégítő információ juthasson el Önhöz, tennie is kell érte! Olvasson utána az árucikkeinknek akár a honlapunkon, akár külső forrásokból is! A lényeg, hogy legyen némi rálátása a dolgokra és ne legyen teljesen laikus a témában!

Ily módon érdemileg és némileg hozzáértően tud majd további információt begyűjteni az Önt érdeklő termékeket illetően. A minőségi felhozatal adott a webshopunkban, már csak döntenie kell, milyen megoldással szeretné jobbá alakítani az otthonát. Az információ beszerzése is zökkenőmentes a köreinkben, mert mindenben segítünk, amiben csak tudunk. Csapatunknak is érdeke, hogy az elvárásaihoz mérten, a lehető legszuperebb ajánlattal rukkolhassunk elő.