hűtőfolyadék

A hűtőfolyadék többet nyújt, mint gondolnánk

Gyakran el sem tudjuk képzelni, hogy mennyi dologra kellene figyeljünk az autónk kiváló állapotának megőrzése érdekében. Egy átlagos sofőr, a legtöbb esetben nincs tisztában a jármű működési mechanizmusainak komplex rendszerével, az olyan összetevők feladatával, amilyen például a hűtőfolyadék. Tudjuk azt, hogy kell benzin vagy gázolaj, esetleg motor- és fékolaj, de ez még mind csak egy része a teljes palettának.

Ha tisztában vagyunk azzal, hogy ezeket milyen időközönként kell cserélni, még nem feltétlenül ismerjük a pontos funkciójukat. A hűtőfolyadék azon túl, hogy a megóvja a motort a téli hidegben a komolyabb fagyások veszélyétől, a korrózióvédelemben is fontos szerepet lát el. A túlmelegedéssel, lerakódások keletkezésével és kavitációval szemben szintén megoldást kínál.

Egyenletes bevonatot képez az alkatrészeken. Nem roncsolja a műanyag és gumi alkatrészeket semmilyen módon. A hűtőfolyadék többféle kiszerelésben megrendelhető már online is a hungarolube.hu webfelületen, kiváló minőségben. Legyen mindig kéznél a kellő mennyiség!