tetőtéri ablak

A jól szigetelő tetőtéri ablak csökkenti a rezsit

A tetőtérben elhelyezett helyiségek esetén, a nyílászárókon nagy hangsúly van. Az optimális tetőtéri ablak beépítése hozzájárul a helyiség jó fényellátása és szellőztethetősége mellett, az energiatakarékossághoz is, mivel ha megfelelő szinten el tudja szigetelni a teret, jelentősen kevesebbet kell költeni hűtésre, illetve fűtésre. A megfelelő tetőtéri ablak akár 30-50%-kal képes csökkenteni a hőveszteséget, ezáltal a költségeket akár 8-10 százalékkal is csökkentheti. Ez nemcsak a családi költségvetés szempontjából jelentős, hanem környezetvédelmi jelentőséggel is bír.

Az üzletekben árusítanak sokféle modellt, de számos minőségi darab található ebben a termékkategóriában az epitoanyag.hu országos szállítást is végző, valamint számottevő raktárkészlettel rendelkező webáruházban is. Megéri azonban drágább, energiatakarékos jelzővel ellátott ablakokat venni. Az oldalon megtalálható több mint száz korszerű tetőtéri ablak, mégpedig olyan neves gyártóktól, mint amilyen a Velux, a Roto és a Fakro.

Tájékozódhat a honlapon található információk által

Mindig biztos támpont, ha egy honlap megfelelőképpen fel van építve. Ehhez szükség van egy jól kezelhető, átlátható platformra. Amennyiben webáruházról van szó, akkor a termékleírások pontossága és érthetősége is rendkívül fontos. Az epitoanyag.hu weboldalon lévő információ halmaz nagyon sok mindenkinek elegendő lehet, bár mindig akadhat olyan érdeklődő is, aki nem konyít ehhez a témakörhöz.

Neki a legkézenfekvőbb még előzetesen letisztáznia a dolgokat egy szakemberrel, vagy pedig a webshop munkatársaihoz fordulni részletesebb információért. Ön se érezze magát elveszettnek, ha egy kicsit tanácstalan volna, esetleg egy-egy leírást nem gondolna elegendőnek a tisztánlátáshoz! Tárcsázzon és azonnal birtokába juthat a szükséges információnak! Ezek után már csak a rendelés leadása marad hátra, amit csapatunk rugalmasságának és a raktárkészletünk nagyságának köszönhetően, igen gyorsan, legfeljebb pár napon belül, teljesíteni is tudunk.