jura kávégép

A Jura kávégép méltó a hírnevéhez

A reggeleket szinte minden ember egy jó erős feketével indítja. A Jura kávégép igazi svájci minőséget képvisel. A gyártó már több mint 80 éve jelen van a piacon, így nem véletlen, hogy a világ minden táján forgalmazzák az automata berendezést.

A megjelenésével sem okoz csalódást, ami azt jelenti, hogy a konyha ékessége lesz. Bár a minőséget meg kell fizetni, remek befektetésnek nevezhető, hiszen kifejezetten strapabíró. Számtalan funkcióval rendelkezik, amelyek között az öntisztító program is fellelhető. A Jura kávégép prémium alkatrészekből tevődik össze. Használata meglehetősen egyszerű, mivel a szemeket maga a gép darálja le. A folyadék mennyiségét könnyedén meg lehet változtatni, akár menet közben is. A teáskannát nem kell eltávolítani tisztításkor, ezért a karbantartása kimondottan egyszerű.

Körülbelül 200 adag elkészítése után esedékes a tisztítás, amit a Jura kávégép jelezni fog. Ehhez a művelethez tisztítótablettát vagy folyadékot javasolt használni annak érdekében, hogy a végeredmény tökéletes legyen.