kempingszék

A kempingszék praktikus és könnyű

A természetben töltött idő pozitív energiával tölt fel mindenkit. A horgászok már alig várják a tavaszt, hogy hosszú órákat a tóparton tölthessenek. Ehhez nem kell más, mint jó idő, pecabot és egy stabil, összecsukható kempingszék. Családi piknikre is magukkal vihetik, ugyanis nem foglal nagy helyet és nagyon könnyű, a csomagtartóban simán elfér.

Alumíniumvázát poliészter anyag borítja, ami a szellőzést biztosítja. A háttámlája és az ülőrésze hálóbetéttel van ellátva. Hordozótáska jár vele és vállra akasztva könnyedén magunkkal vihetjük az erdei túrázásra is. Az összekötő pántok biztonságot adnak, így nem kell attól tartani, hogy felborul.

A háromlábú szék is rendkívül közkedvelt a vadászok és horgászok körében. Acélból készült vázának köszönhető a stabilitás, a súlya 1 kg alatt van, viszont teherbírása nagy. A kempingszék a tömbház erkélyén is jól mutat. Zöld és barna színben kaphatóak. A megrendelés után, néhány napon belül kézbesítik. A kempingezéshez szükséges teljes felszerelést megtalálja az oldalon.