klíma

A klíma igen sokféle kivitelben érhető el napjainkban

Az éghajlati viszonyok következtében egyre inkább nélkülözhetetlenek a légkondicionáló berendezések, úgy a házak, lakások, mint a hivatali és üzlethelyiségek esetében. Az eklima.hu webáruházban számos klíma áll az érdeklődők rendelkezésére.

A webhelyen mindenki meg fogja találni a számítását, ugyanis a forgalomban lévő, leginkább korszerű berendezések lelhetőek fel itt, mégpedig elfogadható ár-érték arányban és kizárólag neves, elismert gyártóktól, mint amilyen a Bosch, a Fisher, a Polar, az RCOOL, az AUX, a Syen, a GREE és a Fujitsu. A lakossági split klíma a leginkább népszerű termékcsalád, általában ezek kerülnek beépítésre kisebb objektumoknál. Nagyobb teljesítménnyel bírnak a multi rendszerek és a fűtő légkondik.

Ez utóbbiak inverteresek, igen alacsony kinti hőmérséklet mellett is fel tudják fűteni a teret, nyáron pedig természetesen hűtenek. Egyes helyeken, az épület konstrukciója miatt, a klíma alkalmazása kivitelezhetetlen, erre is van azonban megoldás, mégpedig a mobil klíma segítségével.