Körömlakkok gazdag választéka

A körömlakkok használati módja

A nők szeretnek szépítkezni, adni a megjelenésükre. Ez az elv érvényes a kozmetikumi szerekre és a körömlakkok gazdag kavalkádjának használatára egyaránt. Az, hogy milyen gyakorisággal lesz lakkozva a köröm, nagyban hozzájárul a körömház egészséges állapotához. Időközönként szükséges lélegezni hagyni a körmöket.

Télen nem érdemes a lábujjak körmeit kifesteni, azonban ha mégis ragaszkodik hozzá valaki, akkor érdemes legalább két napig pihenni hagyni az újabb festék feltevéséig.

Abban az esetben, ha elvékonyodott, töredezett körömről van szó, a körömlakkok tökéletes fedést tudnak adni. A körmöket rengeteg külső hatás éri a mindennapok forgatagában, sérülést kaphatnak a több időn keresztüli vízben való tartástól, például házimunka közben.

A bevonat által filmréteg jön létre a köröm felületén, amitől erősebbé és ellenállóbbá válik a külső hatásokkal szemben. A körömlakkok gyorsan száradnak, a kézre álló kupak a sűrű ecsettel az egyenletes, csíkoktól mentes lakkozást biztosítja. Számtalan színből és árnyalatból lehet válogatni.