koszmó elleni sampon

A koszmó elleni sampon újszülöttkortól is használható

Ha a szülők sárgás-barnás bőrlerakódást vesznek észre a babájuk fejecskéjén, olyankor általában koszmóról van szó. Nem szükséges azonnal orvoshoz fordulni, hanem először egy jó koszmó elleni sampon alkalmazásával kell próbálkozni. A hatékony termékek ugyanis jó eséllyel, mindenféle kellemetlenség és macera nélkül megszüntetik a problémát. Sok szülő fél kipróbálni különböző samponokat erre a célra, hiszen a picik fejbőre igen érzékeny.

Érdemes jól megválogatni a csecsemő kozmetikumait, hiszen ezek közvetlenül érintkeznek a bőrével és felszívódnak. A HerbArting koszmó elleni sampon azonban a legnagyobb biztonsággal alkalmazható, mivel csak gondosan összeválogatott, természetes alapanyagokat tartalmaz.

Ezek közül egyik sem fogja irritálni a kicsi fejbőrét, hanem kímélően mentesíti a koszmótól, a haját pedig tisztává és puhává varázsolja. A koszmó elleni sampon természetesen nem csíp, így az újszülötteknél is nyugodtan alkalmazható. Ne próbálkozzunk tehát fésülgetéssel, kaparászással, hanem rendeljük meg a sampont a herbarting.hu webshopból!