kuktafazék

A kuktafazék megkönnyíti az ételek elkészítését

Sokan arra panaszkodnak, hogy egy fárasztó nap után kevés idő marad a főzésre. Nagyobb család esetén a mennyiség is számottevő, több edényre és helyre van szükség, hogy a nagy adag étel elkészüljön. Kiváló megoldás erre a problémára egy jó minőségű kuktafazék mihamarabbi megvétele, ami lényegesen lecsökkenti a főzésre szánt időt.

Mivel nagy nyomás van a fazékban az ételek hamar elkészülnek. Az edény rozsdamentes, két füllel és egy hermetikusan záró üvegfedővel van ellátva. Bármi elkészíthető benne. Levesek, húsételek, zöldségek pillanatok alatt megpuhulnak és nem veszítik el a tápértéküket. Finom, vitaminokban dús ételek kerülnek az asztalra.

Arra kell odafigyelni, hogy főzés után nem szabad egyből felnyitni, meg kell várni, amíg a benne levő nyomás lecsökken. Ezáltal elkerülhető az égési sérülés. A gyakorlott háziasszonyok ajánlják a kuktafazék mindennapos használatát, mert időt, pénzt és energiát takarítható meg általa. Az oldalon az 5 és 7 literes közül lehet választani. Ajándékként is megállja a helyét.