lángálló munkaruha

A lángálló munkaruha online is megvásárolható

Az építőiparban, valamint a fémiparban dolgozó szakemberek ezt a védőöltözetet viselik a feladatok elvégzésekor. A lángálló munkaruha magas szintű védelmet biztosít.

Az anyagát illetően antisztatikus. Az öltözet nadrágot és kabátot egyaránt tartalmaz. A nadrág derékig ér és egyenes szárú. Az elülső részére hasítékgomb lett felhelyezve, a derék részen pedig övbújtatók vannak. A kabáton gombok kaptak helyet, amelyeket eltakarja a levarrás.

Mindkét oldalán oldalzseb helyezkedik el, a baloldalon pedig egy mellzseb is helyet kapott. A lángálló munkaruha sokféle színben kapható. Ha ellátogat valamelyik üzletbe, akkor a saját ízlésére valót vásárolhatja meg.

Viszont, ha úgy dönt, hogy online rendel, akkor sem lesz nehéz a dolga. Először kiválasztja az adott terméket, majd meghatározza a méretet! Ezután a virtuális kosárba helyezi azt, majd pedig kitölt egy űrlapot. A lángálló munkaruha a rendelést követően már 2-3 napon belül a tulajdonában lehet. Egy bizonyos összeg feletti vásárlás esetén ingyenes a házhozszállítás.