led szalag

A LED szalag kitűnő alternatíva

Rengeteg olyan helyet és kis zugot találhatunk az otthonunkban vagy az irodai környezetben, ahol viszonylag sötétebb van, mint azt szeretnénk. Azonban, általában ezekre a helyekre lehetetlenség lámpát felszerelni. Tökéletes megoldást nyújt ilyen esetekben is a flexibilis LED szalag elhelyezése.

Természetesen vannak olyan modellek a kínálatban, amelyek a teljesítményüknek köszönhetően a fővilágítás feladatát is képesek ellátni. Rengeteg méretben és színben kapható már, így biztosan mindenki megtalálhatja az ízléséhez leginkább illő darabot. A LED szalag lehetővé teszi, hogy a fények játékával helyezzünk előtérbe részeket vagy éppen szorítsunk háttérbe. Szinte bárhol felhasználható, díszléceknél, polcoknál, állmennyezetnél, de akár kültéren is. Külön szilikon burkolattal vannak ellátva a kültéri változatok, így teljes mértékben vízállóvá válik.

LED szalag vásárlása előtt érdemes lemérni a szükséges területet és kiválasztani a kívánt színt. Sokan talán nem is gondolják, de két fehér fény között is hatalmas különbség lehet.