A lufi marketingüzenetet is közvetít

A lufi is jó a reklámozásra
A lufi is jó a reklámozásra

Sokan nem tulajdonítanak túl nagy jelentőséget a lufiknak, hiszen csak egyszerű játékszerekként gondolnak rájuk. Pedig ezeknek az eszközöknek marketingfunkciójuk is lehet, hiszen ha egy vállalat a lufira elhelyeztetni a logóját, akkor nagyszerűen lehet vele promotálni a céget.

Akkor jelent különösen jó választást ez a tárgy, ha valaki nem szeretne sok pénzt kiadni a reklámajándékok elkészítése érdekében, hanem inkább a mennyiségi szempontokat tartja szem előtt. A reklamajandékok.eu oldal segítségével bármikor megvalósítható a lufi készítése,

tehát bátran forduljon a vállalathoz, ha ilyen típusú reklámajándékot szeretne! Csak az a fontos, hogy a tárgy felületére olyan ábrát helyeztessen el, aminek a segítségével mindenki egyszerűen azonosítani tudja majd a vállalatát. Ha készen vannak a tárgyak, akkor érdemes minél hamarabb osztogatni.

Ezt akár egy céges rendezvény keretein belül is meg lehet tenni. Főleg a gyermekek fognak nagyon örülni a lufinak, ezért érdemes nekik is adni az elkészített reklámajándékokból.