A macska fekhely lehet divatos és kényelmes is egyszerre

Macska fekhely
Macska fekhely

A cicák imádják a kényeztetést, ezért már nekik is készülnek babzsákpárnák. A Huppanjbele macska fekhely is ugyanolyan kényelmes a cicáknak, mint neked a kedvenc foteled. A babzsák polisztirol gyönggyel van megtöltve, ami tökéletesen felveszi használója alakját. Miért ne pihenhetne ugyanolyan lakályosan a kis házi kedvenced is, mint Te?

Ha megkapja a saját fekhelyétől is ugyanazt a kényeztetést amit Te a tiedtől, akkor talán a foteleden sem kell többé osztozkodnod vele. A Huppanjbele webáruház házi kedvenceknek készült fekhelyei olyan strapabíró anyagból készülnek, amik kiválóan állják a körmök támadásait. Nem tapad rájuk a szőr, ezért könnyen takaríthatóak.

A szabadban és a lakásban is egyaránt használhatóak, mivel vízállóak. A babzsák újra hódit, aminek jó oka van: hiszen megnyugtató a pihenés rajtuk, elősegítik a tökéletes ellazulást, így még a cicák kényes ízlését is kielégítik. A macska fekhely is lehet divatos és kényelmes is egyszerre. 18 fajta színből választhatsz, hogy belesimuljon otthonod stílusába.

Természetesen a méretben is van választék. Válogass a raktáron lévő készletből, és akkor 10% kedvezménnyel lehet a cicádé a világ legkényelmesebb fekhelye, és neked sem kell állandóan a tiedért küzdeni.