A megfelelő Feromix zuhanykabin kiválasztása

A Feromix zuhanykabin kiváló választás
A Feromix zuhanykabin kiváló választás

A fürdőszoba minden család életében nagy szerepet játszik, hiszen ez a helyiség a tisztálkodásért felelős, továbbá minden ember reggelente itt kezdi és esténként ugyanitt végzi a napját. A Feromix zuhanykabin mindenkinek nagyon jó választás lehet, hiszen nemcsak az újonnan épített lakásokba illeszkedik nagyszerűen, hanem amikor felújítja a lakását, akkor is tökéletesen megfelel.

A Feromix zuhanykabin nemcsak egyetlen modellben elérhető termék, hiszen ezt meg lehet vásárolni félköríves, negyed köríves és szögletes kialakításban is. Ezekre a formatervekre azért van szükség, hogy a különféle kisebb-nagyobb helyiségekben megfelelően illeszkedjenek.

A Feromix zuhanykabin árait ezek a kialakítások is befolyásolják, ugyanis a legolcsóbb típusok 100 000 Ft alatt vannak, de ezen érték fölötti termékek is megtalálhatóak. A kabinok biztonsági üveggel rendelkeznek, így kifejezetten stabilak. A Feromix zuhanykabin különféle típusain ez az üvegvastagság változó, mivel van 6 és 5 milliméteres vastagságú is.