méhkenyér

A méhkenyér páratlan energiaforrás

Tudta, hogy létezik egy olyan szuperélelmiszer, ami szinte teljes mértékben képes biztosítani a szervezetünk egészséges működéséhez szükséges tápanyagokat? Ez nem más, mint a méhkenyér, immunrendszerünk rendkívül hatékony védelmezője, erősítője.

Az igazi csodaszernek számító, többféle betegség kezelésére javallott, méregtelenítő és gyulladásokat is csökkentő készítményt erjesztés útján állítják elő a méhek virágporból, propoliszból, mézből, méhviaszból és enzimekből. Esszenciális aminosavakból, flavonoidokból és többféle vitaminból álló összetételének köszönhetően, a méhkenyér páratlan energiaforrásnak számít, ami gondoskodik arról, hogy könnyebben vegyük a hétköznapok akadályait.

A BeoBee családi méhészet internetes boltjában 70 és 140 grammos kiszerelésben is megtaláljuk ezt a számos panaszunkat enyhítő, testünket látványosan vitalizáló terméket. Az árucikkhez részletes és könnyen áttekinthető tájékoztató szöveg is tartozik, így hosszú böngészés nélkül, pillanatok alatt megtudhatjuk, mi mindenre jó a méhkenyér.