méhpempő

A méhpempő a méhkirálynő eledele

Igen gyakorivá vált a méhészeti termékek alkalmazása. Kozmetikában, bőrápolásnál, egészségmegőrzés céljából. A méhpempő újdonságnak számít, többen csak most ismerkednek ezzel a méhek alkotta szuperélelmiszerrel. A méheknél ezt az anyagot csak a kiváltságos méhkirálynő fogyaszthatja és kizárólag ezt a terméket eszi egész élete során.

Íze savanyás, színe fehér gyöngyház. Miért jó az embereknek a méhpempő? Ez a csodás anyag sejtszinten regenerálja az egész testünket. Több mint 150 biológiai összetevője jó hatással van a szívre, keringésre, mozgásszervekre és ízületekre. Támogatja a termékenységet és az idegrendszert. Kúraszerűen ajánlott alkalmazni, 1-3 hónapon át.

Virágporra érzékenyeknek nem javasolt. A méhpempő külsőleg alkalmazva is jótékony hatású. Energetizálja, felüdíti a bőrt. Azért érdemes a természet alkotta immunerősítőket, gyógyhatású készítményeket alkalmaznunk, mert így véletlenül se viszünk vegyi anyagokat a szervezetünkbe. A méhek több szempontból fontosak az emberiségnek. Vigyázzunk rájuk nagyon!