MOL motorolaj

A MOL motorolaj termékcsaládban megtalálod, amire szükséged van

A gépkocsidat nemcsak tankolni kell, mert az üzemanyag mellett szüksége van az autódnak bizonyos adalékokra is. A prémiumminőséggel rendelkező 5W30 Dynamic Gold MOL motorolaj igen jó választás, segítségével a motor eléri a csúcsteljesítményét.

Ez egy igen energiatakarékos termék, amit 4 literes kiszerelésben és kedvező áron beszerezhetsz a hungarolube.hu webáruházban. Igencsak jól jársz a MOL motorolaj Total Ineo ECS elnevezés alatt forgalmazott változatával is, ez a kenőanyag szavatolja a motor hosszú élettartamának megőrzését, különösképp, ha Peugeot vagy Citroen dízelmotort üzemeltetsz.

A csereperiódus ennek a fajtának az esetében igen hosszú, tehát anyagi szempontból is kedvező, ha ezt a típust választod. Nem kevésbé kiváló, minőség tekintetében a Dynamic Mistral 5W30 olaj sem.

Ez teljesen szintetikus, alacsony a foszfor-, a kén- és a hamutartalma. Ez a fajta MOL motorolaj takarékos és leginkább a haszonműveidbe való, legyen szó mezőgazdasági, ipari vagy épp bányászatban, árkolásra használatos munkagépekről.