munkácsy ecset

A Munkácsy ecset megfelel az elvárásoknak

A hatalmas termékpalettának köszönhetően, mindenki beszerezheti az alkotásához megfelelő típust. A Munkácsy ecset rendkívül népszerű a felhasználók körében, hiszen a kényelmes fogása miatt könnyű vele dolgozni. A lapos póniszőrből készült variáció nagyobb területek befestéséhez kiváló döntésnek bizonyulhat.

Ideális széles vonalak húzásához, valamint lazúros rétegek egymásra való felviteléhez. Az anyaga kitűnő nedvszívó képességgel rendelkezik. Tudni kell, hogy az első használat előtt az enyvet ki kell áztatni belőle. A Munkácsy ecset megfelelő alkalmazás és ápolás mellett, sokáig hű társa lesz. Ha szeretné, hogy hosszú élettartamú legyen, akkor ügyeljen néhány dologra! Soha ne hagyja, hogy a festék beleszáradjon, vagyis a használatot követően azonnal tisztítsa ki!

Amennyiben a szőrök deformálódnak, akkor enyhén vizesítse be és kézzel formázza, amíg helyreállnak. Az áztatás során semmiképpen ne fejjel lefelé helyezze a mosótálba! A Munkácsy ecset bő választékában biztosan megtalálja a kedvencét.